Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en hilsen i gjesteboken min. Det er alltid hyggelig at noen titter på bildene mine, og kom gjerne med kritikk! (Både positiv og negativ - det gir meg en "puff" videre!) Og er du interessert i å kjøpe, ta kontakt med meg!

E-post 26. feb, 2016

Randijaa

Her var det mye flott - både når det gjelder kunsten og utformingen av hjemmesiden.

E-post Nettside 30. jul, 2014

Aina

Hei Åslaug

Prøver stadig å legge att kommentarar på bokbloggen din, men du har stengt muligheten for meg med blogg.no. Men eg kikkara stadig innom deg og les. Jon Fosse sin triologi har eg lese i år og eg likt e den veldig godt. Har lånt biografien
pm Fosse på biblioteket og gler meg til å lese den. Og sist, men ikkje minst; deg likar bileta dine ;-)

E-post 10. aug, 2013

Sigrid Hanem

Fikk tilfeldigvis sett noen av bildene dine på Gurisenteret mens jeg ventet på ferga på veg hjem etter å ha padlet rundt Smøla. Likte så godt det som jeg tror het "To". Har nå sett på det som ligger på hjemmesiden, og det er mye flott.

E-post Nettside 26. mar, 2012

Signe bach

Hei! Kjempeflott hjemmeside ,du er bare fantastisk flink ,lykke til videre .Har veldig lyst å male sammens med dere en dag ,ser koselig ut Klem fra Signe

E-post 14. feb, 2012

Brynhild

Hei Åslaug!
Så fine bilder du har!
I år ble det ikke noen julebrev, men alt er bare bra. Det var tida som ikke strakk til. Vi har masse snø i Østerdalen.
Ha det bra- skulle vært koselig og treftes igjen!

E-post 27. des, 2011

Kari Morvik

Vel overstått jul. Du her en flott hjemmeside og blogg. Er jevnlig inne og ser på alle de flotte bildene. Gleder meg til å få tid til å lese bloggen med alle bokanmeldelsene. Sendte julebrevet på mail til deg. Håper vi snart sees! Kari

E-post 7. sep, 2011

Sissel Merete

Lette etter deg på nettet i dag, hadde glemt fornavnet ditt,men fant deg og fikk se de nydelige bildene dine. Herlige farger og motiv. Vi var på malekurs sammen en helg i fjor september.
Lykke til videre.

E-post Nettside 5. jun, 2011

Morgann

Nice work on your homepage Åslaug with all different media.
When is the next Utstilling?

E-post 1. jun, 2011

Gerd Synnøve Holmen

Jeg er mektig imponert! Fantastiske bilder, særlig de av akryl. Mange spennende teknikker. Liker gatebildene dine!

Hilsen Gerd Synnøve

E-post Nettside 6. mar, 2011

Anne Lise

Kjære Åslaug!
Så godt å komme over din hjemmeside igjen i kveld. Føler jeg får god kreativ livsniste av å bruke tid med å se på dine bilder. Jeg synes du mestrer så godt et bredt spekter utrykksformer - teknikker.
Ønsker deg alt godt på din kreative vei. Beste hilsner fra Anne Lise

E-post Nettside 28. nov, 2010

Inger Johanne

Takk for et hyggelig besøk jeg nettopp hadde hos deg.Det var inspirerende. Har malt i mange år selv, men er nå først ute med å lage hjemmeside. Besøk meg gjerne.Jeg titter nok innom deg igjen.

E-post Nettside 6. sep, 2010

anne Marit Varpen

Heia og takk for sist!Så glad for at du har inspirasjon :D Lykke til med malinga når du får tid igjen. Men barnebarn e viktig også!
Sett på bilda dine...fine ;))
Helsing anne marit

E-post 5. sep, 2010

Sara

Heei jeg har et prosjekt på skolen. Det prosjekte dreier seg om å finne en kunstner og lage en av maleriene deres og skrive litt om dem .. kan du skrive litt om deg selv er du snill . jeg har valgt det bildet du har tegna med alle farger blått så er det en jente som ikke har munn øyner nese bare hår og en kjole .. hele bildet er blått hvit . Kan du sende det på eposten min er du snill .. ;D så fort så mulig :D

E-post 23. aug, 2010

Oddveig Westby

Hei Åslaug! Takk for sist, det var i Kalvåg på kurs med Jean Haines. Nå har jeg sett på dine bilder, og de var fantastisk fine.... Spesielt likte jeg dine "gatebilder". Du kunne tydligvis mye om flytende teknikker fra før av.
Selv hadde jeg stort utbytte av kurset (tror jeg).
Det må på en måte fordøyes, jeg er så fersk i faget ennå.
Det var hyggelig å hilse på deg!

vennlig hilsen oddveig

E-post 14. aug, 2010

Eirin

Hei!
Her var det fleire bilete eg ikkje har sett før. Eg likar spesielt godt akrylbileta dine med berre fargar, men også gatemotiva og dei halvabstrakte menneskebileta er kjempefine! Håpar du får masse inspirasjon på kurset i Sogn som du kan bruke til å måle meir utover hausten og vinteren.

Ein lang klem frå Eirin

NB: Ser at det spørjast etter større bilete på sida. Klikk på biletet du vil sjå nærmare på, så får du det i fullskjermvising. :-)

Nyeste kommentarer

Del denne siden