Bluesfestival på Ørlandet, kunstutstilling 2022

Jeg deltar med noen bilder på utstillingen i Galleri Hans i september. 

Lauvfall

Nordmørsutstillinga 2019

Jeg deltok med ett bilde dette året. Glad for hver gang jeg får antatt bilder. Litt inspirasjon i det.

Kurs i pop-art og modernistisk abstraksjon, Sunndal

Kurset ble arrangert av Galleri Barbara. Spennende bruk av spraymaling. Kursleder Morten Rasmussen var inspirator.

Kurs i akvarellmaling, Stockhol, 2017 og 2022

November 2017. Sammen med Ragnhild dro vi til Sockholm for å male akvarell av by og mennesker. Kursleder Helena Trovaj. Et inspirerende og bra kurs i fine omgivelser. 

Dette kurset gjentok vi i april 2022. helena Trovaj er en god kursleder, og vi læret nye saker denne gangen også. 

Kurs i akrylteknikker, Molde 2017

To dagers kurs med Peter Esdaile. Hovedsakelig bruk av teknikker i akrylmaling. Krevende, og mye etterarbeid!

Kurs i intuitiv maling, Atelier Rafaela

Gjenoppdag din ubegrensede skaperkraft og skaperglede. Kursleder Rigmor Winther. Kurset foregikk ved Kunsnerlåven på Angelltrøa i Trondheim. To kvelder. 

Kurs ved Kunsthøjskolen på Ærø

En uke på Ærø i august 2015

Ingjerd, Ingigerd, Ragnhild og jeg dro til Danmark, der vi alle fire har vært på kurs før.Lang reise med tog - båt - tog - buss - ferge- buss! En fantastisk bra uke i et miljø som bare inspirerer! Flinke folk rundt oss, nydelig vær og herlig dansk mat! Ærø er vakker, folket trivelig og bussen gratis. Kunstneren Michael Isling var vår kursleder.

Galleriet Oppdal kulturhus høsten 2014

Utstillinga "De fem søstrene Rise "

Kunstforeninga i Oppdal inviterte oss fem søstrene til å ha felles utstilling i Galleriet, noe vi måtte takke ja til  Utstillinga ble åpnet samtidig som Fårikålfestivalen i Oppdal, og i løpet av helg var det over 600 som hadde vært innom. Alle har solgt bilder/skulpturer, og vi er godt fornøyd.

Juryert utstilling høsten 2013

Utstillinga ved Lauvfall 2013

Jeg har fått med et bilde, noe jeg er veldig glad over. Lauvfall er en juryert høstutstilling for Møre og Romsdal, med en jury bestående av profesjonelle kunstnere. Og bildet ble solgt!
Utstillinga har stått i Surnadal kunstforening i september/oktober.

Akvarellkurs høsten 2013

Akvarellkurs september 2013

Kurssted Raufoss
Kursleder britiske Amanda Spencer. Nye teknikker ble gjennomgått:
 - maling på mulbary paper, med voks og akvarellmaling.
-  akvarell med ulike typer papir, liming og kollasje

Kollektiv utstilling på Havfruegalleriet på Hopen

Havfrueutstilling 2013
Åsa Holberg Kyrkjebø inviterte venner til utstilling i naustet på Hopen. Flotte lokaliteter og fin utstilling foto og maleri.

Utstilling på Gurisentret 2013

Fruen Cafe sommeren 2013.
Aud, Mona og jeg stiller ut bilder i Fruen cafe og møterommet på Gurisentret sommeren 2013. Mye folk er innom, ikke minst i de dagene " Fru Guri av Edøy "spilles.

Kurs i pastell/kullteknikk 2012

Kurs med Peter Esdaile
Kurset ble arrangert av Fineart. Kurssted Finearts lokaler på Lillestrøm. Dette var morro! Jeg bør tegne mer, merker jeg, og gjerne bruke kull. Esdaile er en inspirerende kursleder. Liker hans måte og tegne og male på.

Nordmørsutstillinga 2011

Nordmørstutstillinga 2011
Jeg har fått med ett bilde på juryert utstilling! Artig. Nordmørstutstillinga Kunstelpp ved lauvfall står i Surnadal nå, fram til 9.oktober. Fra 15.oktober tom 30.oktober står den i Kristiansund kunstforening. Dette betyr mye for meg - og særlig da bildet som ble antatt er i den stilen jeg har malt i det siste, og som jeg liker å utforme videre.

Malekurs i Oslo mai 2011

Malekurs med Peter Esdaile 
i Fine Arts lokaler på Økern i Oslo. Han maler etter "styrt tilfeldighetsprinsipp", noe som passer meg godt, da det er slik jeg har holdt på i det siste. Et spennede kurs, men krevende. Det skal noe til før bildet kan sies å være avsluttet, da "ryddefasen" ikke er så enkel
.

Utstilling i Oppdal april 2011

Utstilling i galleriet i Oppdal kulturhus

I april/mai har jeg hatt separatutstilling i galleriet på Oppdal kulturhus. 
Utstillinga ble åpnet fredag 15.april. Mange frammøtte. Oppdal strykekvartett, ved tre av dem, spilte variasjoner over en bånsull som bestefar har laga og far har arrangert. Nydelig!

Utstillinga var godt besøkt, og jeg solgte flere bilder.

Kurs i fotomaleri februar 2011

Frysja kunstsenter

Kurs i fotografering og fotomaleri. Kursleder Hanne Tharaldsen. (Hun er en spennende kunstner, med utdanning innefor både fotografering og maleri. En stor inspirasjonskilde). "God kunst kommer fra hjertet", sier Hanne. Vi brukte musikk og skriveøvelser, vurderte hverandres bilder, og ble gjort kjent med moderne kunstnere fra inn - og utland som bruker foto i sine malerier. 

Utstilling i Kristiansund november 2010

Utstilling på Storkaia Kristiansund

I november 2010 hadde jeg, sammen med Signe Bach og Ingjerd Reiten, utstilling i et ledig butikklokale på Storkaia. Vi stilte ut keramikk, akrylmalerier og akvareller.

Malekurs i Kalvåg, Sogn august 2010

Akvarellkurs i Kalvåg, august 2010

Inspirerende kurs med engelske Jean Haines i vakre Kalvåg på Frøya i Sogn. Jean Haines maler ut fra sin pasjon for farger og lys og lar fargene flyte. Spennede teknikk, som jeg nok vil prøve å få inn i bildene mine.

Kursstedet Kalvåg er et fantastisk sted, og vi fikk noen dager i deilig sommervær der.

Malehelg på Romsdalsmuseet, august 2010

Romsdalsmuseet august 2010

Kurs i akryl ved Anne Marit Varpen. To dager i nydelige omgivelser, og inspirasjon til nye teknikker. (En form for monografi og  "negativ" maling.) Spennende .

Kurs på Kreta

Malekurs på Kreta sommer 2009

En uke i september har jeg vært på Kreta på malekurs, kombinert med Ma-uridans! Godt å være i varmen og male. Eva von Hanno var kursleder, og 14 damer lærte pastellmaling. Jeg har brukt pastell tidligere, men har endt opp med akryl og akvarell igjen. Nå skal det vise seg om de nye kunnskapene kan anvendes! Jeg har i allefall mange planer - og venter bare på tid til å sette de ut i praksis !

Galleri Barbara, Sunndal kulturhus, desember 2009

Utstilling desember 2009

I desember stilte jeg ut i Galleri Barbara på Sunndalsøra.  Her var det en blanding av akryl og akvareller. Utstillinga var godt besøkt, og flere bilder ble solgt.
 

Kurs på Lesvos

Malekurs på Lesvos mai 2009 

I mai 2009 var jeg sammen med en søster på malekurs på den greske øya Lesvos. Det ble ei fin uke med mye croquiet-tegning og akvarellmaling. Kursleder var Margrethe Torp.
Nå står det igjen å ta fram akvarellfargene og komme i gang, etter lang tid med kun akryl.

Nordmjøen

Utstilling i Oppdal juli 2008

I juli 2008 hadde jeg utstilling på Nordmjølåven i Oppdal. Dette er et utstillingslokale som min søster Ragnhild og hennes mann Jogrim har fått i stand på en låve som ikke er i bruk på gården Nordmjøen. Her har det vært årlige utstillinger de siste åra, de fleste er lagt til St.Hanshelga. I år stilte jeg bilder sammen
med min søster Tone og Jogrim . Tone hadde med tegninger med tema som oppsummerte en nylig avsluttet  arbeidsinnsats som sauebonde, og Jogrim hadde fotoutstilling med bilder "sett på fråstand, sett nært". Trivelige utstillingsdager med godt besøk.

Utstilling i Oppdal Kulturhus

Utstilling i Oppdal sommeren 2009

Fra 24.juli til 2. august hadde jeg utstilling i galleriet i Kulturhuset i Oppdal. Det var et utvalg akrylbilder og noen akvareller. Tema for utstillinga var Kontraster, da jeg tok med  bilder fra bygater, fra Oppdalsfjell og bilder med mennesker i ulike relasjoner. Det ble en vellykket utstilling, mye folk så den, jeg fikk mange positive tilbakemeldinger og en hel del bilder ble solgt. Ekstra artig var det at det største bildet ble solgt til en forbipasserende turist fra Tyskland. (Jeg forestiller meg at han måtte ha bobil for å få det med seg!)

Del denne siden